BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Борисов инспектира тунела „Железница“ след инцидента (Видео)

Борисов инспектира тунела „Железница“ след инцидента (Видео)

Прекалено много време продължиха дъждовете. Технологията е спазена. На самия завой, там, където напредваме, там се случва. Половинката скала се отцепва. Това докладваха ръководители на проекта за строителството на тунел „Железница“ пред премиера Бойко Борисов.
Министър-председателят отиде на място, за да разбере как е станал инцидентът, при който четирима работници бяха затиснати. По-рано той отиде да провери състоянието на пострадалите.

Директор на ГДПБЗН ком. Николай Николов коментира, че екипът е реагирал бързо и колективната помощ е довела до това да няма жертви. Отново бе посочено, че теренът е труден за изграждане, предава Novini.bg.

Заедно с Борисов на място бяха регионалният министър Петя Аврамова и вътрешният министър Младен Маринов. Там беше и директорът на ВМА и началник на Националния оперативен щаб проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

„Е, не внимавате ли? Стреснахте ли се? Внимавайте само! Хайде, юнаци!“, обърна се Борисов към работниците на място.

Строителите пък му казаха, че теренът е много труден. На тези думи премиерът не пропусна да отбележи: „Ако беше лесно, комунистите да го бяха построили“.

„Две по сериозни травми без опасност за живота, не че подценяваме благоевградската болница, но ген. Мутафчийски предлага във Вма да огледат двете травми, защото едната е ортопедична а другата на белия дроб да огледат по-дълго и баро камери и по-съвременни апаратури, имат всичко. Така че, докторите прецениха двамата главни лекари и екипите вече са заминали за столицата“, коментира премиера за състоянието на двама от пострадалите.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 47

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!