BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Видински деца сътворяват рисунки по популярни приказки (Снимки)

Видински деца сътворяват рисунки по популярни приказки (Снимки)

Инициативата се нарича „Аз чета, ти рисуваш” и е част от лятната програма на Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев”.

Гост на клубната форма, която се организира пред БиблиоПощата, вчера бе заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика на Община Видин Борислава Борисова. Тя поздрави желаещите да се включат в заниманието малки ентусиасти. „Радвам се, че съм сред вас в този хубав слънчев ден, на това прекрасно място в нашия Крайдунавски парк” – каза Борисова. И благодари на колектива на библиотеката в лицето на завеждащия Детския отдел Адриана Цветкова за предоставената възможност видинските деца да научават нови неща и да развиват своите способности и таланти.
Заместник-кметът прочете откъс от книгата на Цвета Брестничка – „Небивалици с буквите от А до Я“, който се нарича „Небивалици с Т“. Тя призова участниците да използват смело въображението си, възпроизвеждайки в рисунки чутото.

Лятната програма за работа с деца на Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев” стартира от 15-ти юни. Всеки ден от понеделник до петък има по две занимания с продължителност 1 астрономически час – от 11.00 до 12.00 часа и от 16.00 до 17.00 часа в Центъра за обучение, изкуство и култура (БиблиоПоща). Участие могат да вземат деца от 7 до 14 години с валидна читателска карта за библиотеката и попълнена декларация от родител, уточняват от Община Видин.

Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 32

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!