BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Водачът прегазил полицаи в столицата, не бил от Видин, след гонка с полицията се стигнало до стрелба(Обновена/Снимки)

Водачът прегазил полицаи в столицата, не бил от Видин, след гонка с полицията се стигнало до стрелба(Обновена/Снимки)

Екшън в София! Шофьор отказал да спре за полицейска проверка и прегазил двама полицаи. Стигнало се е до стрелба, при която нарушителят е ранен, съобщи Нова.

Веднага след това видинският автомобил катастрофирал.

Екшънът се е разиграл на столичния бул. „Рожен”. По информация на Нова, нарушителят е на 31 години от София. Карал е кола с видинска регистрация. Той има и много криминални регистрации.

„Служители на Второ РУ се опитват да извършат проверка на лице, което не се подчинява, прави опит да осуети проверката, блъска служебния автомобил и един от служителите. Колега е произвел изстрел. Лицето е откарано в медицинско заведение, както и полицаят”, обясни министърът на вътрешните работи Христо Терзийски.

Полицаите са приети с контузии във ВМА, след преглед са освободени за домашно лечение. Нарушителят е настанен в противошокова зала в „Пирогов“.

Снимки:фейсбук

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 9 323

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!