BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Временна промяна в транспортната схема на Община Видин

Временна промяна в транспортната схема на Община Видин

Повечето междуселищни линии изпълняват по два курса дневно, сутрин и следобяд, в направленията от Видин към селата Кошава-Кутово-Гомотарци, Капитановци, Буковец, Градец и Цар Петрово.

Три пъти дневно от града има превоз до село Каленик, а до село Бела Рада придвижването на пътници се осъществява по четири пъти. Седем курса се изпълняват по линията Дунавци-Синаговци. Поради силно намаления пътникопоток, автобуси не стигат до село Арчар.
Мярката да се редуцират превозите е в изпълнение на препоръки от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и се налага в периода на обявеното извънредно положение в страната във връзка с разпространението на COVID-19, като е възможно да има още изменения. За създалата се промяна са уведомени кметовете и кметските наместници, а превозвачите имат указания да разлепят информация в района на автогари във Видин и спирки в малките населени места.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 169

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!