BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Във Видин стартира Акция за изграждане на Соларна пейка

Във Видин стартира Акция за изграждане на Соларна пейка

КНАУФ БЪЛГАРИЯ, посредством завода си във Видин, е първата фирма, която се отзова в подкрепа на инициативната група СМЕ.БГ ВИДИН за проектиране, изграждане и позициониране на соларна пейка в рамките на широкия център на града – площад „Ташкюприя“.

Обектът дава възможност за зареждане на мобилни устройства от акумулирана енергия чрез поставени слънчеви колектори, има иновативен дизайн и дава възможност за социални контакти. Мястото е определено съвместно със служители на Община Видин, като се предвиждат и други дейности за облагородяването му.
Съгласно подписано споразумение между двете страни, КНАУФ Видин се ангажира с изкупуването на хартия, като паричните средства следва да се вложат по тяхното целево предназначение.
Акцията по събиране и предаване на хартия ще се провежда всеки четвъртък /считано от 25.06.2020 г./ в часовия пояс от 14.00 до 16.00 ч. пред Медико-дентален център „Санодент“, в близост до площад „Ташкюприя“.

Изискванията за хартията са следните:
не се изисква предварително сортиране– приема се смесена хартия и велпапе;
да е подходящо опакована, за да се улеснят товаро-разтоварните дейности;
да е чиста и суха;
да НЕ съдържа метални и пластмасови примеси.

СМЕ.БГ ВИДИН кани приятели и съмишленици за участие в хартиената акция. От една страна това ще бъде принос към местната икономика, а от друга страна ще изрази съпричастност в изграждането на един обект, който би придал на Видин европейски вид.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 255

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!