BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Във Видин ще дискутират нови общи устройствени планове

Във Видин ще дискутират нови общи устройствени планове

Община Видин организира дискусия във връзка с изготвяне на нови общи устройствени планове. Събитието ще се проведе на 23.06.2020 г., от 15.00 ч., в залата на Общинския съвет, информират от пресцентъра на областния град.

Действащите в момента общи устройствени планове са одобрени през 2004 г. и са с 15-годишен срок за приложение. Предстои възлагане и изготвяне на задания, с които да се определят цели и подцели на устройственото и регионално развитие.
Ще бъдат изработени нов Общ устройствен план за цялата община, в чиято територия попадат 33 населени места, както и отделен план за град Видин.
Общият устройствен план е най-важният документ за пространствено развитие на Община Видин, изработен съгласно изискванията на Закона за устройство на територията и стои в основата на Общинския план за развитие и другите оперативни планове на Общината.

Снимката е илюстративна

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 13

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!