BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Голямо количество нарязан безакцизен тютюн е установено на територията на столицата (Снимки)

Голямо количество нарязан безакцизен тютюн е установено на територията на столицата (Снимки)

С постановление на прокуратурата за срок до 72 часа са задържани двама мъже, съобщават от МВР.

В хода на проведени оперативни действия и претърсвания, извършени от служители на столичното Пето РУ, под ръководството и надзора на Софийска Районна прокуратура, е установено голямо количество акцизни стоки, без бандерол – 232,5 кг нарязан тютюн и 231 кутии цигари, както и предмети, материали и технически съоръжения, предназначени за производство на тютюневите изделия. В рамките на 24 часа в полицейския арест били задържани двама мъже, действали в съучастие. След събирането на достатъчно доказателства и доклад на материалите по делото в СРП, задържаните са привлечени като обвиняеми за извършените от тях престъпления – по чл.234, ал.1, пр.2, вр. чл.20, ал.2, вр. ал.1 от НК и по чл.234, ал.4, пр.2, вр. ал.2, вр. чл.20, ал.2, вр. ал.1 от НК, а мярката им за отклонение е удължена до 72 часа. И двамата са осъждани.
Предстои на 23.02.2020 г. те да бъдат приведени в СРС, с оглед разглеждане на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

IСНИМКИ:МВР

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 12

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!