BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Директорът на училището в квартал Нов Път – Нина Иванова: „Темата с напрежението в Сливен се преекспонира“ (Утро с Видин Вест)

Директорът на училището в квартал Нов Път – Нина Иванова: „Темата с напрежението в Сливен се преекспонира“ (Утро с Видин Вест)

Нина Иванова е категорична, че напрежение в ОУ „Епископ Софроний Врачански“ – няма.

Родители споделиха на живо в ефира на Видин Вест, че не се притесняват да пускат децата си на училище, след масовата истерия в Сливен и Янбол.

Според директорът на школото в квартал Нов Път, дори когато избухна скандала преди седмица, напрежение сред родителите не е имало.

Припомняме, че миналата седмица след фалшива новина, че социални са плъзнали из ромските училище и вземат деца, родители масово прибраха децата си от училище. Вчера стана ясно, че може и да е замесен служител на МО в разпространяването на неверните твърдения, но по-късно Главният прокурор – Сотир Цацаров отрече твърденията. Той съобщи, че е имало данни в случая да участват лидери на местни общности и религиозни лидери.

ВИЖТЕ ОЩЕ…

ЕКИП: ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 201

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!