BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Екшън в заведение в Монтанско село, заплашени са и полицаи

Екшън в заведение в Монтанско село, заплашени са и полицаи

На 04 октомври, около 20,50 ч. двама братя от с. Ковачица посетили кафе-аперитив в центъра на селото, като при влизане в заведението единият дръпнал за ръката и ударил в областта на главата собственика, хванал го с ръка за гърлото и отправил заплахи, че ще запали заведението и ще го пребие.

След подаден сигнал на ЕЕН 112 в заведението пристигнал дежурен автопатрул на РУ Лом. Служителите поискали документите за самоличност на двамата братя, но те категорично отказали, започват да обиждат и заплашват полицейските служители. На двамата нарушители е съставен акт за нарушение за дребно хулиганство и са задържани в полицейския арест на РУ Лом за срок до 24 часа. С решение на Районен съд гр. Лом на братята са наложени глоби в размер на 100 лв за проява на дребно хулиганство, допълват от МВР-Монтана.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 85

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!