BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жители от с. Кутово обединиха общи усилия и се включиха в кампанията „Квартални войни“ (Снимки)

Жители от с. Кутово обединиха общи усилия и се включиха в кампанията „Квартални войни“ (Снимки)

НЧ „Просвета-1937 г.“ с. Кутово, общ. Видин, Кметство село Кутово и Детска градина „Пролетен цвят“ село Кутово, участват в инициативата „Квартални войни“.

Те са обединили общи усилия за да превърнат занемарения двор на бившето училище в село Кутово, в едно по-красиво и чисто място за игра на децата.

Оградата е възстановена след четири часа заваряване. Двора на бившето училище е приведен във вид, в който от години не е бил, информират доброволците и силно се надяват децата да оценят усилията им и да запазят чистотата и реда, който им направиха, за да имат чисто и приветливо място за игра. На финалната права са!

Инициативата е на Сдружение „Активно общество“ и Община Видин. Кампанията е под наслов „Квартални войни“. Целта е хората, които живеят на територията на Община Видин, да бъдат провокирани и да покажат личен пример как кварталът, междублоковото пространство или населеното място могат да станат по-приветливи, чисти и уютни.

Краен срок за участие – 25.06.20г. Снимайте мястото преди и след вашите усилия, ще има и награди за най-добрите. Успех на всички!
Повече за конкурса можете да видите тук

Снимки:Народно Читалище Просвета Кутово

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 33

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!