BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заловиха 15 незаконни мигранти на Дунав мост-Видин в хладилен камион (Снимки)

Заловиха 15 незаконни мигранти на Дунав мост-Видин в хладилен камион (Снимки)

На ГКПП Дунав мост-Видин са задържани 15 незаконни мигранти, съобщиха от МВР.

Те са открити в хладилен камион, задържани са и водачите на превозното средство.
Днес на ГКПП Видин за излизане от България пристигнал хладилен камион, с шофьори двама гръцки гражданин – пътувал празен от Гърция за Унгария. При извършената физическа проверка граничният полицай установил, че предната стена на товарното помещение е от по-нов материал в сравнение с останалите, като на нея имало и прозорец. Камионът е върнат за допълнителна проверка, при която в предната част на ремаркето е открит изграден чрез преградна стена тайник с укрити 15 незаконни мигранти, мъже.
По първоначална информация – 6 от Сирия, 5 от Ирак и 4 от Афганистан. В багажа им са открити национални паспорти, както и гръцки документи за кандидатстване за убежище. Телефони и документи на укритите са намерени в шофьорската кабина.
Камионът е задържан в ГПУ-Видин. Водачите на хладилния камион и незаконните мигранти са задържани в ГПУ-Видин. Работата по случая продължава.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 16

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!