BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна миенето на улици във Видин (СНИМКИ)

Това е поредната мярка, която Общината предприема в борбата срещу разпространението на коронавируса, съобщават от пресслужбата на областния град.

Техника и работници на звено „Чистота“ започнаха тази сутрин миенето на улици и тротоари с почистващ и дезинфекциращ препарат. Първо се преминава в централната градска част, по „Цар Симеон Велики“, „Широка“ и др. Мият се местата пред аптеки, хранителни магазини, ж.п. и автогари, болница, поликлиника, обществени сгради и други обекти, където се събират повече хора.
Една миялна машина е с вместимост 8 000 т. Дейностите продължават всеки ден, като бъдат обхванати постепенно и главните улици в жилищните квартали.
От общината припомнят, че като част от мерките в борбата с COVID-19 вчера беше извършена дезинфекция на детските площадки във Видин и поставени сигнални ограничителни ленти. Със заповед на кмета от днес е затворен и Общинският пазар.

СНИМКИ:ОБЩИНА ВИДИН

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!