BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Засилен полицейски контрол по време на тържествата за 8 декември

Засилен полицейски контрол по време на тържествата за 8 декември

Специализираната полицейска операция ще се проведе на територията на страната за времето от 6.00 ч. на 3 декември до 6.00 ч на 4 декември, съобщи Дарик. В края на тази седмица и на територията на Кюстендилска област ще има студентски тържества, през територията ни ще преминат големи групи, които ще празнуват в планинските курорти. За да не се помрачава празникът им и за ограничаване на пътните инциденти „Пътна полиция“ препоръчва на студентите и техните близки следните превантивни мерки:
Иди на празника с обществен транспорт или с такси или намери кой да те вози!
Ако ще празнуваш в населеното място, в което живееш или учиш, отиди в заведението без своя автомобил. Наеми такси или помоли някой близък да те закара, а после и да те върне от купона.
До хижата или хотела нека шофира най-опитният!
Ако купонът ще е в друго населено място, прецени опита си като шофьор при зимни условия. Отчети факта, че управлението на чужд автомобил, с чиито особености не си свикнал, е рисково. Помни, че през зимата има мъгли, заскрежавания, валежи, поледици и често поднася и други неприятни изненади.
Смени гумите със зимни или с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 мм!
Погрижи се автомобилът да е оборудван с подходящи за зимни условия гуми или с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 мм. Смяната на гумите е задължителна от 15 ноември.
Светлините, чистачките и отоплението на автомобили трябва да са изправни! Не карай пил или под въздействие на наркотични вещества, при възникнал проблем звъни на тел.112!

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 9

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!