BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да подсилим аромата на оригиналния парфюм?

Как да подсилим аромата на оригиналния парфюм?

Ако сме ценители на качествената козметика и трайните оригинални парфюми, то тогава неминуемо бихме искали да извлечем максимума от ефекта на всеки използван продукт.

Да имаме оригинални парфюми, които се отличават със своето качество, трайност и прекрасно ухание, е нещо, което би поблазнило всеки любител на красотата, козметиката и естетиката.

Носейки любимите си аромати, всеки, разбира се, иска да се възползва максимално от невероятните благоухания – клиентът желае, от една страна, парфюмът да е траен и да го усеща възможно най-дълго време и, от друга – да се усеща силно. И двете са задължителен елемент на всички оригинални парфюми – качеството, правилната и стриктна селекция на използваните съставки и контролът при създаването предполагат направата на един истински качествен продукт.

И, все пак – колкото и траен и силен да е един аромат, всеки негов любител желае да подсили максимално тези негови характеристики. Ето защо решихме с днешния текст да ви предоставим няколко съвети относно това как именно да подсилим аромата на любимия си парфюм, за да го усещаме върху кожата си максимално най-дълго време.

Възползвайте се от козметичните комплекти

Почти всеки марков оригинален парфюм често е част от парфюмен комплект, който включва и други козметични продукти, носещи същия аромат. Един от най-сигурните начини да подсилите уханието на всички оригинални парфюми е да ги комбинирате с лосион за тяло, например, със същата есенция. Съществуват и душ-гелове, обогатени с парфюмния аромат. Взимайки душ с такъв продукт, нанасяйки лосион за тяло от същата серия и завършвайки целия ансамбъл с впръскване от парфюмната вода ще подсили в пъти аромата.

Впръскайте от аромата в косата си
Космените фоликули доказано задържат миризми в пъти повече, отколкото кожата. Ето защо е добра идея да напръскате косата си в любимия си аромат – така ще осигурите дълготрайно разнасяне на уханието всеки път, когато раздвижите косата си. Доказано парфюмът ще се задържи по-дълго и ще се усеща по-интензивно.

Текстилът също задържа оригинални парфюми

Ако сезонът предполага носенето на шал, бихте могли да впръскате от любимия си аромат по него. Плетивата особено много заключват уханията – напръскайте шала, шапката или ръкавиците си с парфюм и се наслаждавайте на аромата му дори и в най-студените и мразовити дни.

Любимите ни оригинални парфюми са нареждат сред най-предпочитаните модни и козметични аксесоари. Знаем, че всяка бутилка или шишенце е всъщност произведение на изкуството – ето защо споделяме с вас и начините, по които да се насладите на аромата по-дълго. Всеки от предложените методи ще ви донесе свежест и добро настроение през целия ден.

Посещения: 223

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!