BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крадци обраха къща три пъти

Крадци обраха къща три пъти

Между 18:30 часа на 05 януари и 11:00 часа на 06 януари в с. Станево, Община Лом, неизвестен извършител разбил два прозореца на първия и втория етаж на необитаема къща, собственост на 49-годишен жител.

От дома били откраднати стъклена дамаджана с вместимост 10 литра с домашна ракия, около 10 литра ракия в стъклени бутилки, два ножа и други вещи. На 06/07 януари от същата къща е извършена кражба на различни по вид и размер мъжки и дамски дрехи.

При направеното разследване полицаи на участък Вълчедръм и полицейско звено „Изток“ на РУ Лом са установили крадците – мъж на 22 г. и мъж на 46 г., и двамата от с. Долни Цибър. Част от откраднатите вещи са намерени, разпитани са свидетели. 

В хода на работата е установено, че извършителите са прониквали още 2 пъти в същия имот и са отнели златен пръстен, златна халка, ръчна количка и два велосипеда. 

Полицаите от участъка във Вълчедръм установили, че същите двама крадци са извършили и друга кражба в село Станево. Между 18:30 часа на 18 януари и 08:00 часа на 19 януари, с твърд предмет те разбили катинар и брава на входна врата на необитаема къща, собственост на 56-годишен жител на Пазарджик.

От там задигнали плазмен телевизор „Самсунг“, електическа печка тип духалка и други вещи. Откраднатите вещи са намерени. По случая са разпитани свидетели. 
Източник: dariknews.bg

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!