BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж получи 9 години затвор за побой над пенсионерка, по-късно тя почина

Мъж получи 9 години затвор за побой над пенсионерка, по-късно тя почина

В сила влезе осъдителна присъда на Районен съд – Варна по дело за причиняване на телесна повреда на безпомощна възрастна жена в село Въглен.
Наказателното дело е образувано през 2018 година срещу 39-годишен мъж от същото село, по обвинение в нанасяне на побой и причиняване на средна телесна повреда на възрастна и болна жена,предаде Дарио Радио. В началото на месец юли тази година Варненският районен съд на първа инстанция призна за виновен подсъдимия и го осъди на 9 години затвор при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието. Това съобщиха от Районен съд – Варна.
Самото деяние е извършено на 3 септември 2017 г., при опасен рецидив. Пострадалата над 80-годишна жена е била нападната в дома си, съборена на пода и удряна в областта на главата. В резултат на това тя е получила счупване на челюстта. На виковете й за помощ се отзовала съседка, която заварила нападателя на местопрестъплението.
Пострадалата възрастна жена била настанена за лечение в здравно заведение, а няколко месеца по-късно е починала.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 16

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!