BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Назначена е комплексна експертиза за определяне причините за смъртта на 17-годишната родилка в Панагюрище

Назначена е комплексна експертиза за определяне причините за смъртта на 17-годишната родилка в Панагюрище

Образувано е досъдебно производство по случая с починалата 17-годишна родилка в болницата в Панагюрище. Това каза за Радио „Фокус“ – Пазарджик говорителят на Окръжна прокуратура – Пазарджик Пламен Пантов. Той обясни, че е извършен оглед от следовател, иззети са медицинските документи, свързани с лечението на починалата жена.
„Назначена е комплексна експертиза от 3 вещи лица, която да определи причините за настъпването на смъртта. Същата не е изготвена и за по-нататъшния ход на разследването трябва да се изчака резултата от нея“, коментира Пантов. Той допълни, че докато не стане готова експертизата тялото на 17-годишната Мария Димитрова няма да бъде освободено. „Разбираме, че на хората им е тежко, но трябва да приключи експертизата. Очакваме до две седмици това да стане“, уточни Пантов.
ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 6

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!