BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Берковица получи дарение от 1 000 предпазни маски

В условията на извънредно положение и прилагане на мерки за неразпространение на заразата от COVID-19, на 23.03.20г. бе направено дарение от 1 000 предпазни маски за многократна употреба от две фирми.

Шивашка фирма уши и дари на Община Берковица 100 предпазни маски за многократна употреба. Дарени бяха и 200 маски от Виктор Георгиев, жител на квартал Раковица.
Маските са предоставени на община Берковица и лично кметът Димитранка Каменова прие даренията и благодари за помощта, подкрепата и съпричастността, която се оказва на хората от Берковица в тази тежката ситуация. С направените дарения ще се осигури безопасност на много работещи служители в общинските заведения.
Маските ще бъдат разпределени за нуждите на Община Берковица – за служители на социални заведения, общински предприятия, общински центрове за обслужване на граждани, както и за кметовете и кметските наместници по селата. Маските ще бъдат раздадени и на възрастни хора от рисковите групи, както и на всички нуждаещи се хора.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!