BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Враца с нов заместник-кмет по строителство и устройство на територията

Община Враца с нов заместник-кмет по строителство и устройство на територията

От вчера, инж. Цветан Стойчков е новият заместник-кмет по строителството в местната администрация, съобщиха от общината.

През последните 3 години заема длъжността „главен инженер“ в Община Враца, като работата му е съсредоточена в контрола на строително-ремонтните дейности на обекти, финансирани със средства от европейския съюз или от местния бюджет.

Като заместник-кмет, с ресор „Устройство на територията“, инж. Цветан Стойчков ще се занимава с изпълнението на всички инфраструктурни проекти, които реализира Община Враца, както и с дейностите по благоустрояване и озеленяване. Сред основните му приоритети са опазването на чистотата и ефективното управление на отпадъците.

Цветан Стойчков завършва Русенския университет, със специалност „Машинен инженер“. Сферата му на дейност в последните 20 години е насочена към осъществяване на строителен надзор, контрол на строителство, проектиране, изготвяне и съгласуване на проекти. На 42 години е, семеен, с две деца.

Снимка:Община Враца

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 20

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!