BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обявиха горещи телефони в Община Берковица (Снимка)

Община Берковица въвежда специална грижа за самотни възрастни, болни и трудноподвижни хора, съобщиха от пресцентъра на общината.

На телефони – 0882504576 и 0884029213, нуждаещите се могат да заявят закупуване на хранителни продукти и лекарства. Служители ще извършват пазаруването и разноса по домовете.
Приканват се всички възрастни хора да не напускат домовете си. Близките и съседите им следва да оказват помощ и подкрепа в закупуването на храни и лекарства. Призовават се домоуправителите в жилищните блокове и кооперации да събират информация и да създават организация за подпомагане на хора в нужда, а кметовете и кметските наместници на селата в общината да оказват съдействие на жителите в населените места при необходимост.
Организацията на специалната грижа е част от мерките за противоепидемична защита на територията на Община Берковица до 29.03.2020 г. или до отмяна на извънредните мерки от Националния оперативен щаб и Министерството на здравеопазването.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!