BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ограничават достъпа в община Монтана

Ограничават достъпа в община Монтана

Кметът на Монтана Златко Живков обяви заповед с мерки за ограничаване на достъпа в общинската администрация, във връзка с ограничаването на епидемията на коронавируса, съобщават от пресцентъра на града.

Гражданите ще бъдат обслужвани само на първия етаж в сградата и в изнесените офиси за местни приходи и за трудова заетост. В тези помещения, фоайетата, вратите и телефоните с общ достъп ще бъде извършвана дезинфекция по изрично указан ред и време. За не спазване на заповедта ще бъдат налагани дисциплинарни наказания.

Припомняме, че жената която почина от коронавирус в София е от монтанското село Василовци, тя е била с предишни усложнени заболявания, мъжът й остава в критично състояние. Близки на заразеното семейство са поставени под 14 дневна карантина, а две деца са диагностицирани с коронавирус, които са внуци на заразеното семейство. Те са на 4 и 11 г. Генерал Мутафчийски успокои, че децата нямат никакви симптоми и го прекарват по леко. До момента случайте на заразата в България са 23.

ПО ПУБЛИКАЦИЯТА РАБОТИ:КАМЕЛИЯ КОЛОВА

Посещения: 82

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!