BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От МВР-Видин с призив към гражданите

От МВР-Видин с призив към гражданите

От МВР напомнят на гражданите, които имат заверен електронен подпис, че могат да получат административна услуга и по електронен път.

Във връзка с противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавируса МВР призовава гражданите максимално да се възползват от възможността за услуги по електронен път, за да се избегне струпването на много хора на едно място.
МВР – Портал за електронни административни услуги:
https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/Home/Index

Обслужването на гражданите на гишетата в секторите „Български документи за самоличност, „Пътна полиция“ и група „Миграция“, където се извършват административни услуги, продължава при строго спазване на превантивните мерки – спазване на безопасна дистанция от гражданите, когато са налага изчакване, редовно проветряване на помещения и дезинфекция в рамките на работното време. Най-добре е гражданите, които нямат спешна нужда от административна услуга, предоставяна от ОДМВР-Видин, да отложат посещението си в структурните звена, където се приемат документи.

От РДПБЗН-Видин напомнят, че физически и юридически лица могат да ползват за неотложна/спешна кореспонденция със звената за пожарна безопасност и защита на населението в региона следните електронни адреси:
РД ПБЗН – Видин: e-mail: fire-rd-vidin@mvr.bg
Оперативен център: e-mail: fire-oc-vidin@mvr.bg
РС ПБЗН – Видин: e-mail: fire-rs-vidin@mvr.bg
РС ПБЗН – Белоградчик: e-mail: fire-rs-belogradchik@mvr.bg

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 88

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!