BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подаръци за детските градини, които отвориха отново врати на 1 юни

Подаръци за детските градини, които отвориха отново врати на 1 юни

Подаръци за детските градини, които отвориха отново врати на 1 юни
На празника над 500 малчугани прекрачиха прага на детските заведения. По този повод Община Видин ги зарадва с подаръци. Заместник-кметът Борислава Борисова посети ДГ „Славейче“ и ДГ „Русалка“, за да поднесе лично изненадата на техните директори. „Позволете ми да предам сърдечни поздравления от името на кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков по случай Международния ден на детето 1 юни. Честит празник на нашите деца – да бъдат здрави, да имат щастливо детство и се чувстват винаги обгрижвани и обичани“ – каза тя и пожела успешно ново начало и хубав празник. Борисова благодари на Красимира Виденова, директор на ДГ „Русалка“ за това, че са откликнали на идеята на Общината деца от подготвителната група на тяхната градина, с помощта на своите учители да поздравят с песента „Детско вълшебство“ всички деца по случай празника.
Подаръци бяха раздадени на осемте детски градини на територията на Общината, на техните филиали и на Детска ясла „Слънчев кът“. Пакетите съдържат книги с любими български народни приказки, книжки за оцветяване, гланцови блокчета, моливи, маркери, боички, четки за рисуване, образователни игри, предназначени за различните групи и лакомства.
Всички детски заведения приеха тази сутрин своите възпитаници при строго спазване на противоепидемичните мерки – мерене на температура, дезинфекция на помещения и съоръжения за игра, използване на надеждни защитни средства от персонала.

Екип Видин Вест

Посещения: 27

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!