BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Почти 10 км опашка от ТИР-ове се е образувала при граничен пункт „Гюргево-Русе“

Почти 10 км опашка от ТИР-ове се е образувала при граничен пункт „Гюргево-Русе“

Близо 10 километра опашка от ТИР-ове се е образувала от румънската страна на границата при граничен пункт „Гюргево-Русе“, предаде агенция Аджерпрес.Времето за чакане за тежкотоварните камиони е около 70 минути, посочват от Териториалния инспекторат на румънската гранична полиция.
Пътното движение около Гюргево се регулира от екипи на полицията, които пускат камионите поетапно, за да не се получава струпване на границата, информира БТА,предаде Novini.bg.
Шофьор, който превозва стоки към Гърция, заяви за Аджерпрес: „Тук винаги става опашка, от две-три години се случва периодично – ту се прави ремонт на моста от българската страна, ту от румънската, ту не работи информационната система на българската страна, ту не работи измервателната система на румънската страна“.
Междувременно от ГД „Гранична полиция“ съобщиха, че трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на границата с ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“. Информацията за трафика е към 13.00 часа.
На границата с Гърция на ГКПП „Кулата“ трафикът е интензивен на товарни автомобили на вход и изход. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП „Кулата“ е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.
На границата с Румъния на ГКПП „Дунав мост“ и ГКПП „Дунав мост- 2“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.
На границата със Сърбия и Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

EКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 7

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!