BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преобразени кътчета във Видин (Снимки)

Преобразени кътчета във Видин (Снимки)

Граждани са се обединили в обща инициатива за едно по-прекрасно място за живеене. Близки, приятели и съседи творят красиви кътчета в града. Те променят своите междублокови пространства в името на приветливо и по чисто място за отдих или игра на техните деца.

Само 3 дни остават до финала на кампанията „Квартални войни“.
В нея може да се включи всеки, който желае да промени мястото пред жилището си, парк, градинка. Снимайте преди промяната и след това, за да участвате в състезанието. Ще има и награди.

От община Видин припомнят на всички жители от града и населените места, че все още можете да участвате, преди комисията да се произнесе кои са най-добрите. „Бъдете активни, изпращайте своите предложения. А ние ви показваме още снимки на грижливо поддържани, преобразени и прекрасни кътчета от нашия град! Заслугата за това е ваша!“, допълват още от община Видин.

Крайният срок за участие е до 25 юни.
Повече за конкурса можете да намерите тук

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 104

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!