BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Призово първо място за Ръгби клуб „Балкански котки“

Призово първо място за Ръгби клуб „Балкански котки“

За поредна година Ръгби клуб „Балкански котки“ стана държавен шампион по Ръгби 7 за мъже.
Момчетата от Берковица победиха на финала НСА с убедителното 42:21 и заслужено ликуваха със златните медали, съобщиха от пресцентъра на община Берковица.

На 20.06.2020г се състоя държавното първенство по ръгби 7 за мъже, където „Балкански котки“ бяха в група с „Локомотив“ и „НСА“. Първият мач на котките беше срещу отбора на „Локомотив“ София, на който те видимо доминираха над противника и победиха с 4:0 есета.
Следващият мач от групите беше срещу „НСА“, на който „Балкански котки“ претърпяха първата си загуба в този формат от четири години насам и това класира отбора втори в груповите фази и го изпрати на полуфинал с първия отбор от другата група на „Валяците“ от Перник.
На полуфинала котките поправиха грешките от предния мач и уверено победиха „Валяците“, класирайки се за финал и реванш с „НСА“.
На финала, противно на очакванията, след първия мач с „НСА“, шампионите от Берковица показаха класа и себераздаване и с невероятното си представяне напълно заслужено заеха призовото първо място.

Снимка7община Берковица

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 16

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!