BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Социалният министър се срещна с актива на ГЕРБ в Монтана

Социалният министър се срещна с актива на ГЕРБ в Монтана

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева и административния секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов участваха в среща с актива на ПП ГЕРБ-Монтана. С тях бе и председателят на правната комисия в парламента Анна Александрова.

Сред основните дискутирани въпроси бяха мерките и програмите в областта на социалната политика в условията на COVID-19. Министър Сачева акцентира върху качеството на социалните услуги и създаването на възможности за повишаване на професионалната квалификация на кадрите в сектора, залегнали в закона за социалните услуги.

Сред приоритетните цели на Закона са гарантиране на подкрепа за живот в домашна среда и в общността на всяко лице, както и насърчаване на интегрирания подход за предоставяне на необходимите здравни, социални и образователни услуги, каза Александрова.

Заедно с министъра на труда и социалната политика Деница Сачева и административния секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов…

Gepostet von Анна Александрова – Народен представител am Montag, 12. Oktober 2020

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 17

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!