BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тръмп се разгневи на демократите

Тръмп се разгневи на демократите

Американският президент Доналд Тръмп се разгневи на демократите, че продължават изслушванията по процедурата за импийчмънт в момент, в който той пътува за Лондон за среща с лидерите на страните членки на НАТО, на която ще отбележат 70-годишнината на алианса, предаде ДПА.
„Абсолютна срамота е това, което причиняват на нашата страна“, каза Тръмп, приготвяйки се да отпътува от Вашингтон за Лондон, и добави, че срещата на върха на НАТО е планирана доста отдавна.Президентът повтори, че няма да изпрати свои адвокати на слушанията в Камарата на представителите и нарече ставащото там „измама“.
Тръмп се зарече да повдигне пред лидерите в Лондон въпроса за военните разходи на страните от НАТО. „Те трябва да поемат малко повече от бремето на разходите“, подчерта той и добави, че сегашното статукво е „нечестно“ за САЩ, предаде Novini.bg.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 6

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!