BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хипермаркет получи полицейско разпореждане заради неосигурен пропускателен режим за клиентите (Снимки)

След подаден сигнал от граждани за струпване на много хора в хипермаркет, намиращ се в гр. Враца, екипи на Инспектората и полицията извършиха проверка, съобщиха от пресцентъра на областния град.

В рамките на инспекцията е установено, че в търговския обект не се спазват разпорежданията за недопускане струпването на много хора както в магазина, така и на касите. Проверяващите са установили, че няма осигурен пропускателен режим за клиентите на хипермаркета.
На собственика е издадено полицейско разпореждане, като при повторно нарушение, ще бъдат наложени санкции, съгласно действащите нормативни уредби.
Успоредно с това, продължават проверките в целия град. Целта е да не се допуска струпване на много хора на обществени места.

Припомняме, че съгласно заповедта на министъра на здравеопазването:
Се преустановяват посещенията на паркове, градски градини, спортни площадки на открити и закрити обществени места.
Забранява се на лицата до 60-годишна възраст да посещават хранителни магазини или аптеки, всеки ден от 08.30 до 10.30 часа
СНИМКИ:ОБЩИНА ВРАЦА

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!