BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЦОП-Берковица се включи в инициативата „Капачки за бъдеще“

ЦОП-Берковица се включи в инициативата „Капачки за бъдеще“

В името на благородната идея за осигуряване на кувьози и медицинска апаратура в българските лечебни заведения, с вяра в човечността и милосърдието, загрижени за бъдещето на децата на България, за пореден път служители и деца, посещаващи ЦОП – Берковица, предоставящ психологическа подкрепа, семейно консултиране, социално-педагогическа подкрепа, обучения на кандидат-осиновители, се включиха в благотворителната кауза „Капачки за бъдеще“, като оставиха своите пластмасови капачки от ненужните им бутилки в СЪРЦЕТО НА БЕРКОВИЦА, което бе инсталирано в центъра на града през месец февруари.

„Капачки за бъдеще“ очаква всички хора, подкрепящи инициативата, да участват активно. В големите български градове ще бъдат организирани мащабни кампании, в които ще се включат и по-малките населени места. Всички събрани капачки до 03.07.2020 година в Берковица ще бъдат превозени с микробус, осигурен от общината, до град Враца, където кампанията по събирането на капачките ще се състои на 04.07.2020 година.

Снимка:община Берковица

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 15

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!