BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Безредици в Мездра

Безредици в Мездра

Безредици възникнаха в Мездра пред дома на обвинения за смъртта на 8-годишното дете, което беше открито мъртво миналата седмица.

Пред дома на задържания по случая с починалото момче в Мездра са обърнати две коли. Те са собственост на арестувания мъж, счупен е един прозорец на къщата.

В момента полиция и жандармерия охраняват имота. По непотвърдена информация в щурма са участвали 30-40 души, които след пристигането на силите на реда са избягали в съседните улици.

От МВР съобщават, че части на полицията и жандармерията се изпращат спешно към Мездра, за да възстановят реда.

Безредиците възникнаха, след като главният прокурор Иван Гешев си тръгна от Мездра.

„Няма официален документ – известие, че ще се предприемат протестни действия на тази улица. Ако има нещо, то е самоуправство“. Това заяви пред БНР кметът на Мездра Иван Аспарухов.

Той посочи, че от полицията има информация, че са предприети охранителни дейности, всичко е под контрол и от МВР ще излязат с информация.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 72

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!