BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Кула ще строят спортна зала

В Кула ще строят спортна зала

Тази година в Кула започва изграждането на нова спортна зала, съобщи кметът д-р Владимир Владимиров. Средствата в размер на 1 млн. лева са осигурени от правителството в края на миналата година. Те са заложени в бюджета на общината за тази година като капиталови разходи, информира кмета.bg. След допитване с младите хора на града общинските съветници определиха мястото за залата. Това е дворът на закритото през 1987 година училище. На терена има една стара сграда, която ще бъде съборена и на мястото ще бъде издигната новата. В залата ще има помещение за фитнес с отделни санитарни възли, зала с игрища за хандбал, волейбол и баскетбол. Има възможност за разгръщане и на игрище за багминтон. Ще има и зала за скоуш. Седящите места ще са 100 на брой. Върху покрива на залата ще бъдат монтирани слънчеви панели за производство на собствен ток.
Очаквам до начаолто на лятото строителството да започне, допълни кметът. Предстои обявяването на обществена поръчка за избор на изпълнител.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 22

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!