BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕРБ – Видин временно преустановява приемните за граждани

ГЕРБ – Видин временно преустановява приемните за граждани

Видинските общински съветници от ГЕРБ временно преустановяват своите приемни за граждани, съобщи председателят на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Видин Валери Василев.

Той обясни, че при настоящата ситуация не е добре да се организират подобни срещи, водещи до струпване на хора на едно място. Затова, макар че офисът на ГЕРБ в Речна гара продължава да работи, максимално са ограничени влизанията на външни хора.
Валери Василев обаче подчерта, че контактът с гражданите, което е и основната цел на приемните, няма да бъде прекратен. „Нашите телефонни номера ги има в офиса – който желае нещо да сподели или да отнесе към нас, може, на този етап, да го направи по телефон или онлайн. След изтичане на срока на карантината ще възобновим отново дейността“, обясни председателят на групата общински съветници на ГЕРБ.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 91

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!