BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Голямо количество нелегален тютюн иззели служители на Районно Управление-Видин

Голямо количество нелегален тютюн иззели служители на Районно Управление-Видин

Голямо количество нелегален тютюн иззели служители на Районно Управление-Видин при проверки, извършени в областния град.
При полицейската операция е бил задържан местен жител, образувано е едно досъдебно производство, съставени са три акта по Закона за акцизите и данъчните складове. Полицейските действия били предприети в хода на специализирана операция по линия „Акцизи“. В условията на неотложност криминалисти извършили претърсване в частен имот, обитаван от 57-годишен мъж, във Видин. Там открили и иззели самоделно съоръжение, приспособено и ползвано за нарязване на листна маса, и 18.178 кг нарязан на ситно тютюн. В лек автомобил, собственост на видинчанина, разследващите установили и иззели три бали тютюн с различни размери и общо тегло около 120 кг. Обитателят на имота е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Случаят е докладван в прокуратурата, образувано е досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс. Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура-Видин. Същият ден, при проверки в района на общинския пазар и на ул.“Цар Симеон Велики“ служителите на реда иззели още 4.991 кг тютюн без бандерол, пакетиран в 19 плика, а на трима видинчани съставили актове по Закона за акцизите и данъчните складове. По случаите в РУ-Видин са заведени преписки.

снимки:

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 56

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!