BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Две националки от „Бдин-Вида“ за Европейското по волейбол

Две националки от „Бдин-Вида“ за Европейското по волейбол

Две състезателки на видинския волейболен клуб „Бдин-Вида“ водят подготовка за предстоящото европейско първенство по волейбол за девойки под 19 години в Хърватия. Шампионатът ще се проведе от 22 до 30 август в две страни – Хърватия и Босна и Херцеговина. Сред 18-те избранички на треньорското ръководство са видинчанките Мила Илиева и Мерелин Николова.

Българките са в група II в Осиек заедно с домакините, Русия, Турция, Франция и Германия.

България ще играе първи мач срещу Турция на 22 август от 16:00 часа. На следващия ден, 23 август, България отново е първи мач в програмата и ще се изправи срещу Франция от 16:30 часа. На 24 август ще завършим деня в спор с Русия от 21:00 часа. След денонощие почивка на 26-и се изправяме срещу Хърватия от 18:30 часа, а ден по-късно е мачът с Германия, който е от 16:00 часа.

„Две наши прекрасни момичата са на подготовка с националният отбор на България за Евророволей U19! Да им пожелаем много здраве и успех в начинанието! Момичета гордеем се с вас и много, много ви обичаме!“, написаха от видинския клуб.

Мила и Мерелин участваха в Европейско първенство и с националния волейболен отбор на България за момичета до 17 години.

Източник: Радио „Видин“

Посещения: 76

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!