BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Емил Велев срещу Ники Александров преди дербито Левски – ЦСКА

Емил Велев срещу Ники Александров преди дербито Левски – ЦСКА

Последният треньор, извел Левски до шампионска титла – Емил Велев, и популярният журналист Ники Александров кръстосаха шпаги преди дербито Левски – ЦСКА. Двубоят е в събота от 14:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Преди сблъсъка “сините” са на второ място с 43 точки, на пет от лидера Лудогорец. ЦСКА е на четвърта позиция с 39 точки.

“С нетърпение очаквам подновяването на футболното първенство. Знаем и Левски, и ЦСКА в какво състояние се намират, играха доста контроли в подготовката. Неприятното е, че ЦСКА загуби всичките си мачове, като в Испания дори не отбеляза и гол. Левски бе доста по-стабилен с положителни резултати, което му дава може би по-голямо самочувствие за навлизане в самото дерби”, коментира Емил Велев пред сайта Букмейкър Рейтинги.

“Но пък ние знаем, че в такива дербита няма правила, няма много логика и нищо не се знае. Когато единият отбор е малко по-слаб от другия, винаги дава повече от себе си и стига до победа или минимум до равен. Затова мисля, че за този мач трудно може да предвидим точния резултат. Моята прогноза е, че срещата ще завърши наравно. И двата отбора имат амбиции в първенството, продължават и за Купата на България, но едва ли ще могат да се победят”, допълни още специалистът.

“Футболистите на Левски би трябвало да бъдат по-мотивирани от проблемите напоследък със собственика и всичко, което се случва около клуба. Аз лично смятам, че на терена това нещо няма да се отрази. Играчите на Петър Хубчев ще искат да покажат най-доброто от себе си и да победят, но пък ЦСКА няма повече накъде да отстъпва в класирането. Именно затова мисля, че ще се получи здрав мач и повече битка на терена”, завърши Велев.

Ники Александров прогнозира доста смело, че и двата отбора ще отбележат попадения в дербито, като избраният от него коефициент е повече от висок за любителите на залозите. Любопитното е, че само веднъж в последните пет издания на дербито и двата отбора са успели да вкарат голове – това се случи в последното издание, което завърши наравно 2:2.
“Сините от близо месец се тресат в неизвестности относно своето близко бъдеще. Тук основният въпрос, който препраща към мача, е как всички тези неща ще повлияят на самото представяне на тима на Петър Хубчев на терена”, коментира Ники Александров.

“От своя страна червените записаха неприятни игри и загуби на подготовката в Испания. Феновете са тревожни и са със свити сърца очакват този мач. Не случайно Левски е фаворит според специалистите, макар и с малко”, допълва още журналистът.

“Винаги преди тези двубои трябва да припомняме факта, че много често са се случвали процеси и крайни резултати, които не зависят от моментно класиране и състояние. Може би и този път ще бъде така. Аз все пак съм леко предпазлив относно прогнозата за евентуален краен изход, защото има много предпоставки от различен характер, които може да повлияят, а и може да не се отразят на двубоя. Затова предлагам Гол/Гол – и двата отбора да отбележат. Дали ще бъде по един гол, или повече – не знам, но коефициентът изглежда повече от удачен да се опита за този двубой”, завършва Ники Александров.

Посещения: 135

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!