BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зам. кмет на Видин и общински съветник се самоизолираха заради положителния за Covid-19 Димо Скорчев

Зам. кмет на Видин и общински съветник се самоизолираха заради положителния за Covid-19 Димо Скорчев

Във връзка с положителния тест за Ковид-19 на кмета на Дунавци Skorchev Dimo аз се самоизолирам до края на седмицата. Това съобщи преди минути във фейсбук профила си общинския съветник от БСП Юли Петров.

Той уточни, че е имал контакт с кметът на Дунавци в събота – 24 октомври.

„Нямам симтоматика и се чувствам добре“, обясни общинския съветник за състоянието си към момента и пожела на Димо Скорчев бързо оздравяване.

Зам.-кметът по устройство на територията и развитие на инфраструктурата в община Видин Светослав Скорчев, който е син на Димо Скорчев също е контактен и се е самоизолирал.

„Съветвам кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков и председателя на ОбС-Видин Генади Велков да направят същото“, пише още Юли Петров.

Припомняме, че кметът на Дунавци Димо Скорчев е дал положителна проба за коронавирус и апелира всеки, който е имал контакт с него да се самоизолира.

А именно, по случай празника на гр. Видин-Димитровден, в Дунавци се проведе велопоход на 24 октомври. В него взеха участие граждани и деца от Дунавци, както и д-р Ценков – кмет на Община Видин, Светли Скорчев – зам. кмет на Общината, Генади Велков – председател на ОБС Видин, Юли Петров – Общ. съветник от БСП, Емилиян Евтимов – служител на Община Видин, Людмил Любенов- кмет на с. Плакудер, Петър Илиев- кмет на с. Въртоп, Любчо Димитров- кмет на с. Динковица и Марио Симовонян – кмет на с. Синаговци, който се включиха във велопохода заедно с група от селото.

Напомняме, че РЗИ трябва да установи контактните лица на заразен с коронавирус и да ги постави под 10 дневна карантина.

Снимки:Кметство Дунавци

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 770

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!