BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Иванчева не дойде на насрочения от нея брифинг за медиите

Иванчева не дойде на насрочения от нея брифинг за медиите

Бившата кметица на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева, подсъдима за подкуп, не дойде на насрочения от нея брифинг за медиите, на който се очакваше да говори за публикуваните срещу нея материали в медиите преди дни.

Иванчева беше осъдена на първа инстанция, но в момента обжалва решението. Нейната бивша заместничка Биляна Петрова обяви, че няма връзка с нея.

Колкото за публикуваните материали срещу Иванчева, Петрова обясни, че това е поредният фарс. Повтаря се схемата с ареста. Но вместо да се включи прокуратурата, се включват други лица, каза Петрова. А целта на всичко това било хората да се страхуват, да не ходят на протести, а освен това да се дискредитира самата Иванчева.

Иначе, Петрова представи екипа, с който ще работят за изборите. Един от членовете му е инж. Иван Сълков, който заяви, че нещата в София се правели през пръсти. Никой нищо не прави и това ни омръзна, посочи Сълков.

От екипа на Иванчева и Петрова посочиха, че най-важното остава чистият въздух, спиране на презастрояването и запазване на зелените територии. Това можело да стане с мораториум за две години, в рамките на който няма да се строят жилищни и офис сгради.

Източник:Дарик

Посещения: 19

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!