BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Избираме брокер на имоти от нов регистър

Избираме брокер на имоти от нов регистър

От 16 юни започна да действа Професионалният регистър на юридически лица с предмет на дейност посредничество при сделки с недвижими имоти и физическите лица, упражняващи професията „Брокер на недвижими имоти“. Проектът е поредна стъпка в работата на Национално сдружение “ Недвижими имоти“ към по-висока степен на прозрачност на бранша, съобщиха от Сдружението.

Включването в Регистъра е доброволно и той е отворен за всички агенции и професионалисти в бранша. В Регистъра ще може да се вписва всяка агенция за недвижими имоти и нейните брокери и агенти, които приемат правилата на Международната коалиция за етични стандарти (IESC) – отговорност, поверителност, избягване конфликт на интереси, финансова отговорност, добросъвестност, законосъобразност, отразяване, стандарт на обслужване, прозрачност, доверие.

Всяка една агенция ще може да представи на потребителите своя опит, мисия, визия и бизнес модел. Всеки брокер и агент ще може да декларира своето образование, професионални квалификации, специализации, сертификати и др. Професионалният регистър дава възможност на клиентите – продавачи, купувачи, наемодатели, наематели – да изберат както агенция, така и конкретен брокер или агент, на които да се доверят при осъществяването на желаната от тях имотна сделка. Регистърът е още една стъпка в помощ на потребителите за информиран избор при намирането на компетентен професионалист, посочват от Сдружението. Регистърът е достъпен на: https://publicregister.bg/bg/.

Източник: www.pariteni.bg

Посещения: 13

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!