BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Измаменият от мними майстори може да се окаже обвинен в отвличане

Измаменият от мними майстори може да се окаже обвинен в отвличане

В края на юли тази година Ганчо Ганчев от радневското село Трънково, решава, че трябва да направи ремонт на покрива на къщата си. Търси фирма с идеята за качествена работа. Открива фирмата в интернет и подписва договор с нея. Извършва и разплащания с представителите на фирмата, която трябва да приключи с ремонта на покрива за 4 дни.

Подобно нещо обаче не се случва. Работниците посещавали обекта няколко дни без да свършат никаква работа и накрая изчезнали напълно.

Ганчо, започнал сам да отремонтира покрива си, а за извършените разплащания имал подписани документи. В началото на август, работниците се появили отново с нови искания за авансови плащания.

Ганчо позвънил на полицията в Раднево и алармирал за измамата, в която той смята че е попаднал. До пристигане на полицията направил граждански арест завързал четиримата работници със свински опашки. Твърди, че е бил сам.

Ганчо обаче е задържан, пуснат е под гаранция. Прокуратурата има доказателства от свидетели, че е задържал хората по особено мъчителен начин. Нанесъл е и побой, с ръце и сноп свински опашки, накарал ги е да подпишат неистински документи. От фирмата, която е с адресна регистрация в София потвърдиха, че има извадени медицински свидетелства за побоя, а Ганчо искал други ремонти, които не били описани в договора.

Прокуратурата в Раднево е повдигнала обвидение и срещу други двама души са съпричастност при извършването на гражданския арест и нанасянето на побой над строителите. Те са роднина и приятел на Ганчо, самият той счита, че е жертва на измама. През декември трябва да приключи досъдебното производство и да бъдат предявени обвиненията.

източник: bgonair.bg

Посещения: 42

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!