BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво ще бъде времето до края на работната седмица?

Какво ще бъде времето до края на работната седмица?

Днес ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над източните и планинските райони, и на отделни места там ще превали. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса, по-ниски в крайните източни райони, сочи прогнозата на НИМХ.
Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има преди обяд над северните, а след обяд и вечерта – над южните райони. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Над планините ще е предимно слънчево, с развитие на купеста облачност в следобедните часове. На отделни места краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25 градуса, на 2000 метра – около 18 градуса.
В четвъртък и петък времето ще бъде слънчево. Около и след обяд над западните и планинските райони ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Температурите ще останат без съществена промяна.

Екип Видин Вест

Посещения: 33

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!