BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметовете на Монтана и Лом ще участват в световен форум в Израел

Кметовете на Монтана и Лом ще участват в световен форум в Израел

Кметът на Монтана Златко Живков и кметът на Лом Георги Гаврилов са в състава на делегацията на Националното сдружение на общините в Република България, която ще вземе участие във форума MUNI WORDL 2020, от 18 до 20 февруари 2020 г. в Тел Авив, Израел, съобщиха от пресцентъра на Община Монтана.
Събитието се организира от Федерацията на местните власти в Израел за трета поредна година. Очаква се да бъде посетено от над 9 000 участника от всички 257 израелски общини, както и чуждестранни гости от над 20 държави. Темите на форума са градската сигурност, иновации, проблеми на околната среда, подходи за градско планиране и транспорт.
По предварителна програма на 18 февруари ще бъдат организирани посещения в иновативни компании в редица израелски общини, на 19 февруари ще се проведе основната сесия, посветена на градските иновации и градската сигурност, а третият ден е отделен за Конференция на тема „Умни градове“ и изложението за иновации MUNI EXPO.
Българските делегати ще имат среща и с посланика на страната ни в Израел Румяна Бъчварова.

Екип:Видин Вест

Посещения: 9

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!