BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Видин се срещна с Бойко Борисов

Кметът на Видин се срещна с Бойко Борисов

Новоизбраният кмет на Видин д-р Цветан Ценков се срещна с премиера Бойко Борисов по време на национална работна среща на ПП ГЕРБ.
На срещата се предполага, че кметът е там именно заради неговото обещание. Той обеща, че първото нещо което ще направи като кмет на Видин е да се срещне с министър-прецедателя, заяви също, че ще отиде в парламента за да поиска „мощна подкрепа за Видин“. На първия си брифинк градоначалникът коментира, че не трябва да се разделят партиино а да се обединят и помагат взаимно.
На пост във фейсбук Борисов споделил снимки с кметове от работната среща, на една от тях е и д-р Ценков:facebook.com
„Призовах колегите си да спрем да наричаме „Демократична България“ демократи, защото те са деца на бившата номенклатура и го показаха с избора си в деня на вота. Но принципът на синия цвят задължава със СДС заедно да продължим да отстояваме евроатлантическия път на България. Работете честно и с достойнство и покажете на хората, че милеете за вашите общини“ пише в поста си премиера Борисов.

Екип:Видин Вест

Посещения: 321

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!