BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кмет награди деца, прославили страната в Япония

Кмет награди деца, прославили страната в Япония

Кметът на община Бяла Слатина награди млади състезатели от спортен клуб „Чавдар“ след отлично представяне на престижен спортен турнир в Япония.
Денис Рушидов и Симеон Пенев бяха включени в състава на националния отбор на България и се представиха блестящо на най-големия турнир по сумо “Hakuho Cup” в Токио. При изключително голяма конкуренция с над 300 участници, двамата национали със самочувствие и самообладание показаха своите умения, талант и хъс за победа, като Денис Рушидов се класира на почетното трето място. По време на срещата с част от екипа на кмета, момчетата споделиха впечатления от гостуването си в азиатската страна и изразиха готовност за още и все значими победи,предаде кмета.bg. Инж. Цветков благодари за достойното представяне, като заяви, че този и подобни нему успехи в областта на спорта доказват, че и в малкия град има родени шампиони, достойни за възхищение.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 9

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!