BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Мениджър за един ден“ в Общинския съвет по наркотичните вещества във Видин

„Мениджър за един ден“ в Общинския съвет по наркотичните вещества във Видин

От 15 кандидатури, 4-ма ученици са избрани да работят днес в сградата на Общината.

На председателското място на Красимира Елисеева застана Виктория Петрова от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“, секретар е Деян Владимиров от СУ „П.Р.Славейков“, психолог – Валентин Валентинов от СУ „Св. св. Кирил и Методий“, а социолог е Елеонора Костадинова от същото училище.
Учениците се срещнаха с временно изпълняващия длъжността кмет на Община Видин инж. Цветан Асенов, който ги поздрави за избора им да се включат в традиционната инициатива и пожела успех.
Мениджърите посетиха и кабинета на заместник-кмета по хуманитарни дейности и социална политика на Община Видин през мандат 2015-2019 г. Венци Пасков, който е ресорен ръководител на Общинския съвет по наркотичните вещества. Той благодари за успешната съвместна работа през годините и изрази надежда, че след дипломирането си младежите ще се върнат в родния град, за да работят в държавни и обществени институции. „Психологът“ и „социологът“ посетиха две видински училища – ОУ „Любен Каравелов“ и ППМГ „Екзарх Антим I“, където се запознаха с професията на място.
Учениците получават символични договори и сертификати за участие. Общинският съвет по наркотичните вещества във Видин се включва за първа година в инициативата. Трима от мениджърите са били доброволци към Младежкия съвет за превенция на зависимости.
„Мениджър за един ден“ се провежда за 18-ти път в страната, като организатор е „Джуниър Ачийвмънт“ България. Целта е млади хора да се потопят в реална работна среда – в компании, държавни институции и неправителствени организации.

Снимки:Община Видин

Екип:Видин Вест

Посещения: 15

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!