BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Модни зимни обувки: Кои модели са актуални в момента

Модни зимни обувки: Кои модели са актуални в момента

В тази статия ще опишем най-впечатляващите тенденции при зимните обувки през настоящия моден сезон. Нека видим кои са те.

Грациозни високи ботуши

Това са страхотни модели, които са изключително модни и изглеждат невероятно секси. Могат да се комбинират с всичко, но най-добре биха изглеждали, ако ги съчетаете с клин и блузон или с къса рокля и пола. Можете да разчитате на тях за всякакви поводи и тази им универсалност ги превръща в страхотен избор за гардероба на всяка една дама.

Ниски ботуши

Ако искате да изглеждате елегантно, но и в същото време класически, тогава обърнете внимание на тези модели. Те могат да бъдат решени със заострен, заоблен или квадратен нос, както и да се закопчават с помощта на цип или пък да се обуват чрез нахлузване. Няма значение какъв тип ще изберете, винаги може да разчитате на тяхната практичност.

Каубойски ботуши

Те са една от най-актуалните опции, като височината им достига до глезена или малко по-високо, в зависимост от избрания модел. Различните марки предлагат различни модни решения, а вариациите са забележително много. Ако каубойските ботуши ви изглеждат твърде етно, а вие искате да заложите по-скоро на сдържаната елегантност, винаги може да намерите модели, които са сходни с каубойските, но изглеждат по-класически. Хубавото на тези модели е, че се комбинират с останалата част от гардероба с невероятна лекота.

Ботуши с косъм

Те са наистина очарователни – толкова пухкави, атрактивни и модни! С тях краката ви ще бъдат топли, дори и когато навън градусите са под нулата. Винаги са готови да ви защитят от студа, а и на външен вид са страхотни. Идват в очарователно разнообразие от цветове, така че няма да бъдете особено затруднени при избора. Пухкавите декорации могат да бъдат съвсем семпли, едва загатнати, или пък точно обратното. Важното е да откриете тези, които най-добре ще се впишат във вашия зимен гардероб.

Източник: обувки онлайн Mes.bg

Посещения: 117

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!