BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Намериха разложен труп в кола, край Монтана

Намериха разложен труп в кола, край Монтана

На 30 юли около 21,00 ч. е получен сигнал, че на път II-81, на новия околовръстен път на гр. Берковица, до разклона за с. Мездрея, в отводнителна канавка встрани на пътя има катастрофирал лек автомобил, съобщават от МВР-Монтана.

При пристигане на място е установено, че водачът е починал и е в напреднал стадий на разлагане. Установено е още, че при движение в посока от гр. София към гр. Монтана, 75-годишният водач от столицата при управление на лекия си автомобил „Фолксваген Голф“ със софийска регистрация изгубил контрол над волана, излязъл вдясно на пътя, преминал през банкета, качил се на предпазната еластична мантинела, обърнал се по таван и паднал в бетонова отводнителна канавка. При ПТП-то са причинени материални щети на автомобила и е загинал водачът. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. При извършена проверка в масивите на АПИ е установено, че автомобилът е преминал през прохода Петрохан на 15.07.2020 г. около 06,40 ч. в посока към гр. Монтана, като най-вероятно ПТП-то е настъпило същия ден около 07,20 ч., предполагат от полицията. Тялото на водача е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Монтана.
Работа по случая продължава РУ-Берковица.

Снимката е илюстративна

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 913

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!