BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обилен снеговалеж в Ново село(Снимки)

Обилен снеговалеж започна в Ново село, преди минути.

През последните две денонощия във видинска област имаше множество аварии, заради натрупалия сняг. Десетки села останаха с дни без ток, а Видин без вода, през вчерашния ден. Множество дървета изпопадаха, има и материални щети по автомобили.

От Областна администрация-Видин уведомяват, че пътищата в областта са проходими при зимни условия.

Температурите ще се понижават, но все още ще са положителни. В повечето райони минималните ще са от 0° до 5°, максималните – между 1° и 6°, по-високи ще останат в източните райони.

В планините ще е облачно, мъгливо и със снеговалежи. След обяд в масивите от Западна България валежите ще спират и облачността ще се разкъсва. Вятърът постепенно ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 1°.

През следващите дни температурите значително ще се понижат и вече ще са по-ниски от обичайните за средата на януари. Облачността ще е предимно значителна. В сряда валежите ще спрат, но в четвъртък след обяд от запад отново ще завали сняг.

Снимки:Н.П.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!