BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Видин призовава с общи усилия да спрем вандализма в Крайдунавския парк (Снимки)

Община Видин призовава с общи усилия да спрем вандализма в Крайдунавския парк (Снимки)

Счупена на парчета пейка до скейтборд площадката в парка шокира видинчани.
Тя е втората поред, която Община Видин подменя в района и за съжаление също стана обект на вандализъм, информират от местната администрация.
Днес работници от строителната група прибраха останалите части и разчистиха мястото.
Пейки, кошчета за отпадъци, съоръжения на детските площадки и друго общинско имущество често се превръщат в предмет на посегателство от недобросъвестни лица. Общината винаги реагира на сигнали за такива случаи и отстранява повредите според възможностите си.

Кметът д-р Цветан Ценков и общинското ръководство призовават гражданите да пазят и ценят това, което се ползва от всички, както и да се грижат за чистотата и опазване на околната среда.
Крайдунавският парк е сред забележителностите, с които Видин се гордее. Той е място за разходки, отмора, забавления и игри на децата. Подобни вандалски прояви и грозни гледки в него са недопустими. А скейтборд площадката зад паметника на Свободата, в посока към крепостта „Баба Вида“ е любимо място за малчуганите и подрастващите. Родителите и цялото общество трябва да възпитават у децата ни чувство за отговорност и грижа към придобивките в нашия град, за да съхраним изграденото за дълго време напред.

Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 98

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!