BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Осма жертва на коронавируса в България! Мъж от Черно поле със съмнения е настанен във видинската болница (ОБНОВЕНА)

Осма жертва на коронавируса в България! Мъж от Черно поле със съмнения е настанен във видинската болница (ОБНОВЕНА)

Тази сутрин е починала 51-годишната жена с COVID-19, която беше хоспитализирана в МБАЛ Благоевград. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.
Жената е страдала и от астма. Късно снощи в лечебното заведение почина и 74-годишната ѝ майка. Възрастната жена също беше диагностицирана с новия коронавирус.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките.
Припомняме, че по-рано днес от ВМА съобщиха, че към момента заразените с вируса у нас са 338 души. Новите случаи са седем.
Mеждувременно мъж от Черно поле е в лошо състояние е настанен във видинската болница, разбра Видин Вест ТВ. При него също има съмнение за заразата, но се все още се очакват резултатите от пробите. Резултати се очакват за още 3-ма пациенти, настанени в МБАЛ „Света Петка“.

„До момента пробите показват отрицателен резултат за КОВИД-19, но утре до обяд очакваме резултатът от последните тестове“, каза за новините на Видин Вест, д-р Богдан Томов.

Мъжът от Черно поле е имал белодробно старо заболяване, а в неговия имот живеели още 18 човека, съобщиха за Видин Вест негови съседи от селото.

По информация на медията и лекар от ломската болница е в тежко състояние. Пробата му за КОВИД-19 била положителна, станало ясно още преди седмица, но затова се разбира едва днес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ…

Посещения: 4 301

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!